C
e
r
e

o
f
e
r
t
a
x
Cere oferta
Trimite cerere

Echipa noastră

20 de ani de experiență în organizare de evenimente și catering

Cu siguranță, suntem toți diferiți. Unii dintre noi sunt disciplinați și atenți la detalii, alții sunt creativi și axați pe inovație. O parte dintre noi este orientată către rezultate, iar o altă parte este orientată către clienți. Cu toate acestea, înainte de toate, suntem o echipă dedicată ție.

Viorel Manea

Food & Beverage Manager

Viorel este expertul nostru în Food & Beverage, cu peste 20 ani de background profesional în domeniu. Și-a început activitatea profesională la Brasseria Hotelului Intercontinental, iar din 1999 s-a alăturat echipei noastre de chelneri în Departamentul de Evenimente. Din 2010 coordonează întreaga echipă, gestionând numeroase evenimente memorabile, de la cele diplomatice și de afaceri până la cele sociale, în locațiile din interiorul Crowne Plaza sau în cele din aer liber. Indiferent de complexitatea situațiilor,   te poți baza pe expertiza și pe suportul lui Viorel.

Adrian Dumitriu

Banqueting Director

Adrian este o persoană orientată către activitățile operaționale, cu o experiență de peste 20 de ani în pregătirea și organizarea training-urilor și cursurilor. Cu un background de peste 20 de ani în Food and Beverage, Adrian coordonează întreg departamentul de event planning.

Petrut Constantin

Assistant Banqueting Manager

Constantin este Assistant Banqueting Manager și este responsabil de impecabila coordonare a tuturor evenimentelor, atât a celor din interiorul Crowne Plaza, cât și a celor din aer liber. Constantin are un lung istoric în departamentul de Food and Beverage al Crowne Plaza București, alăturându-se echipei în 1999 în calitate de chelner. Din 2007 a coordonat sute de evenimente, de la petreceri corporate, cocktail-uri, reuniuni și conferințe, până la gale în aer liber.

Sorin Tiuga

Assistant Catering Manager

Sorin este un profesionist în domeniul ospitalității de peste 14 ani. Are o amplă experiență în organizarea și managementul evenimentelor, pe care o pune la dispoziția clienților pentru ca fiecare eveniment să fie unul memorabil. Sorin ocupă, în acest moment, poziția de Assistant Banqueting Manager în cadrul echipei Crowne Plaza.

Andra Costescu

Director of Sales & Marketing

Andra este Director al departamentului de Vânzări și Marketing din cadrul Crowne Plaza Bucharest. Un profesionist dinamic, proactiv și plin de inițiativă, Andra are o vastă experiență în vânzări, lucrând timp de 5 ani în cadrul departamentului de vânzări al Hotelului Intercontinental din București. În septembrie 2015 echipa sa a primit o recunoaștere deosebită din partea lanțului hotelier InterContinental Hotels Group pentru dezvoltarea spactaculoasă a hotelului din București. Andra este absolventa Universității Româno – Americane, cu specializare în Management și Turism.

Cristina Dona

Senior Sales Account Manager

Cristina este un entuziast și pasionat profesionist în domeniul ospitalității, cu o amplă experiență atât în departamentul operațional, precum și în cel de marketing și vânzări în cadrul a două companii internaționale din industrie. Cu o înțelegere profundă atât a proceselor interne, cât și cu o imagine de ansamblu a ceea ce înseamnă organizarea unui eveniment, Cristina găsește, de fiecare dată, cea mai bună soluție pentru clienți. Este membru al echipei Crowne Plaza din 2010.

Laura Tase

M.I.C.E. Manager / IHG Medical Healthcare Expert

Cu un background academic în domeniul juridic și o vastă experiență în organizare de evenimente în agenții de turism, Laura are abilitatea de a aranja fiecare detaliu cu cea mai mare precizie. Portofoliul său include evenimente naționale și internaționale, conferințe de presă, seminarii și congrese. De asemenea, a obținut o serie de certificări, cum ar fi cel de ghid turistic și travel agent.

Anamaria Steinberg

Convention Sales Manager / IHG Technology Expert

Anamaria este un valoros organizator de evenimente, cu peste 6 ani de experiență în domeniu, care are în portofoliu mai mult de 500 de evenimente corporate și private. A absolvit Facultatea de Geografie, cu o dublă specializare în geografie și franceză. Anamaria a profesat și ca agent de turism, obținând certificare pentru IATA/UFTAA Foundation Course.

Anca Plesea

Convention Sales Executive / IHG Automotive Expert

Violeta Tariceneanu

Sales Account Executive / IHG Manufacturing Expert / IHG Business Rewards Leader

Mihai Marinescu

Sales Account Executive / IHG Pharma Expert

Stefania Pana

Sales Coordinator

Roxana Turcu

Senior Sales Account Manager / IHG Manufacturing Expert

Roxana este un remarcabil profesionist în domeniul ospitalității, cu o amplă experiență în event management. După 4 ani petrecuți în cadrul echipei de organizare de evenimente a Athénée Palace Hilton alături de care a coordonat gale importante și conferințe ample, s-a alăturat familiei Crowne Plaza Bucharest, inițial în calitate de event manager, apoi ca sales manager regional pentru ANA Hotels. Calmă, organizată și extrem de eficientă, Roxana transformă fiecare client într-un prieten.

Cariere la Crowne Plaza Bucharest

Ți-ar plăcea să faci parte dintr-o echipă în care talentul și performanța sunt principii de bază?