C
e
r
e

o
f
e
r
t
a
x
Cere oferta
Trimite cerere

Noutăți

ANAWellness & SPA @ Crowne Plaza Bucharest

01 Martie 2019
ANAWellness & SPA @ Crowne Plaza Bucharest

Calea ta spre echilibru


Amplasată în armosfera intimă din Hotelul de 4 stele Crowne Plaza Bucharest, Ana Wellness & Spa îți deschide calea spre un tărâm al liniștii, vindecării și auto-descoperirii. Ne dorim să readucem la viață tehnici antice de vindecare pentru o reîntinerire completă a corpului.

Tratamentele spa sunt preluate din ritualurile culturilor străvechi care îmbină, în mod armonios, beneficiile antioxidante ale ceaiului și a apei de izvor cu tehnologia inovatoare franceză pentru a hidrata și a reîntineri pielea. Atingerea ușoară a terapeuților, puterile vindecătoare ale apei, căldura divină a unei băi de aburi, înțelepciunea mistică a ritualurilor antice de meditație – toate creează o sinergie care te transpune într-o stare de profundă relaxare și completă reîntinerire.

Ca rezultat al investiției în acest colț de rai, Ana Wellness & Spa reușește să lanseze în premieră pe piața din România terapia prin plutire bazată pe scufundarea totală în apă sărată. Acest tip de relaxare combină eliberarea stresului cu meditația profundă și sentimentul imponderabilității. Centrul include, de asemenea, dotări moderne pentru piscina interioară, sauna umedă, sauna uscată, experiența unei băi autentice cu abur, camera cu gheață, jacuzzi în aer liber, centrul de fitness, paturi cu apă pentru relaxare, precum și o sală dedicată exercițiilor de yoga, pilates sau cursuri de dans.

Stilul în care întregul centru spa a fost creat respectă principiile armoniei bazate pe lumină și esențe naturale. Centrul include trei etaje (parter, mezanin și primul etaj) și are aproximativ 1000 m2 de piatră naturală, ceramică, cupru, piele, lemn și sticlă. Am construit și un mic boutique de unde poți achiziționa produse cosmetice care să îți completeze experiența avută.

Centru spa este deschis oaspeților Crowne Plaza și tuturor celor care doresc să testeze diversele terapii. Ana Wellness & Spa lucrează în parteneriat cu terapeuți de top, motiv pentru care îți oferă o experiență de neuitat încă din momentul în care îi treci pragul.

Mai multe detalii despre abonamentele de membru Ana Wellness & Spa pot fi obținute printr-un e-mail trimis la infocrowne@anawellness.ro,  de pe http://www.anawellness.ro/ sau de la numărul de telefon 021 202 1030.

 

 

Testimoniale

Carmen, Raiffeisen

Tip eveniment: Conference
Buna, Florentina!

Vroiam sa iti multumesc mult pentru ajutorul legat de evenimentul de ieri.

Totul a fost foarte, foarte bine - sala, amenajarea, catering-ul (thumbs...
Citeste mai mult >>

Lavinia

Tip eveniment: Wedding
Buna Florentina,

Voiam sa iti multumim din suflet pentru tot. A iesit mai frumos decat ne asteptam. Totul a fost impecabil, iar tu ai fost alaturi de noi tot timpul. Ai...
Citeste mai mult >>