C
e
r
e

o
f
e
r
t
a
x
Cere oferta
Trimite cerere

Noutăți

Sunday brunch la Crowne Plaza București

01 Noiembrie 2018
Sunday brunch la Crowne Plaza București

Sunday brunch la Crowne Plaza București
12:30 – 16:30


Sunday brunches reprezintă o binemeritată ocazie de a petrece timp de calitate cu familia și cu prietenii apropiați. Când alegi un brunch trebuie să ai în vedere varietatea și complexitatea opțiunilor culinare, alături de atmosfera care completează experiența gastronomic și o transform într-o duminică realmente special.

Sunday brunch la Crowne Plaza se transformă într-o celebrare a gusturilor și a tradițiilor internaționale. În fiecare an, echipa noastră alcătuiește un calendar al brunch-urilor cu tematici culinare și cu o atmosferă care să se potrivescă armonios completată de muzică, băururi și decoruri specifice.

Meniul fiecărei duminici reprezintă o selecție a celor mai gustoase rețete și include:
• Un bufet rece – creveții, scoicile și midiile sunt vedetele brunch-ului
• Terină de foiegras
• Bufet cald – fel principal cu garnitură, incluzând gătit live (o stație de gătit cu bucătărie mongoleză, una cu paste)
• O selecție de deserturi (inclusiv o stație în care se pregătesc clătite)

Băuturile includ: o selecție de ceai și cafea (espresso, cappucino, etc.), apă carbogazoasă și plată, sucuri, Prosecco, vin alb și roșu.

Copiii sunt oaspeți speciali ai brunch-urilor noastre. Întreaga grădină se află la dispoziția lor pentru joacă, iar când obosesc pot merge în interior pentru jocuri și distracție în spațiul amenajat special pentru ei. Cu siguranță vor îndrăgi bufetul cu deserturi și lecția de gătit clătite.

Prețul pentru brunch este de 210 lei / persoană. Copii sub 6 ani au acces gratuit, iar cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50%. 
Pentru rezervări, vă invităm să ne contactați la adresa de e-mail contact@laveranda.ro sau la 021.202.1114.

 

Testimoniale

Carmen, Raiffeisen

Tip eveniment: Conference
Buna, Florentina!

Vroiam sa iti multumesc mult pentru ajutorul legat de evenimentul de ieri.

Totul a fost foarte, foarte bine - sala, amenajarea, catering-ul (thumbs...
Citeste mai mult >>

Lavinia

Tip eveniment: Wedding
Buna Florentina,

Voiam sa iti multumim din suflet pentru tot. A iesit mai frumos decat ne asteptam. Totul a fost impecabil, iar tu ai fost alaturi de noi tot timpul. Ai...
Citeste mai mult >>